Trädgårdsutbildningar på distans #pluggaträdgård

Hem / Alla artiklar / Jobba hos oss – söker en Landskapsingenjör till tjänsten som utbildningsledare!

Jobba hos oss – söker en Landskapsingenjör till tjänsten som utbildningsledare!

Har du en bakgrund som landskapsingenjör eller motsvarande och har erfarenheter av anläggningsarbete, maskin- och materialkunskap inom trädgård har vi en tjänst för dig!

Vi planerar som bäst för fyra nya YH-utbildningar och behöver din kompetens.

Du får en tjänst som utbildningsledare där du arbetar med pedagogik och undervisning i nära dialog med representanter från branschen som initierat våra nya utbildningar. Din placering är på vårt kontor i Ängelholm.

Ett arbete vid Trädgårdsakademin innebär att du är med på resan där människor tar ett steg vidare i arbetslivet. Inom samma bransch eller från ett helt annat yrke. Våra kursdeltagare är därför mycket motiverade och inspirerande att arbeta med. Att arbeta hos oss innebär snabba och korta beslutsvägar, du är med och bollar idéer och utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig resurs för företagets drift och utveckling.

Vi värderar en personlighet som är ansvarstagande och ödmjuk, glad och öppen, strukturerad och med stor förmåga att jobba effektivt mot resultat. Extra bra är det om du har goda kunskaper om mätteknik och färdigheter i avvägning och utsättning!

Lämna in din ansökan till tjänsten här »

Beautiful young woman using laptop at outdoor