Trädgårdsakademin i Ängelholm söker utbildningsledare – tjänsten är tillsatt 2022


Tjänstens omfattning: 50%
Tillträde: omgående. Tjänsten är tillsatt 2022.
Placering: Valhall Park, Ängelholm
Vi söker en utbildningsledare till våra distansutbildningar inom trädgårdssektorn
Som utbildningsledare hos oss arbetar du med administration, pedagogik och kommunikation gentemot våra studerande, lärare och föreläsare. Ditt arbete sker i en spännande miljö med kvalificerade föreläsare och lärare samt ett stort antal engagerade vuxenelever.
Din utbildning är trädgårdsarkitekt eller liknande och du har yrkeserfarenheter från designprojekt och arkitektuppdrag i framförallt villaträdgårdar. Du är van att arbeta digitalt och har erfarenheter av utbildningsplattformen Ping Pong eller motsvarande. Du har stor förmåga att skapa goda relationer med samarbetspartners samt är flexibel och lösningsorienterad.
Vi värderar en personlighet som är ansvarstagande och ödmjuk, strukturerad och som jobbar effektivt mot resultat. Du är glad och öppen med en stor integritet, samt visar respekt för våra kunder och studenter.
Om Trädgårdsakademin 
Ett arbete vid Trädgårdsakademin innebär att du är med på resan där människor förverkligar sina drömmar. Våra kursdeltagare är därför mycket motiverade och inspirerande att arbeta med. Att arbeta i Trädgårdsakademin innebär snabba och korta beslutsvägar, du är med och bollar idéer och utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig resurs för företagets drift och utveckling.
Affärsidé
Vår affärsidé är att erbjuda trädgårdsutbildning på distans. Våra utbildningar mot privat sektor har flexibel start, fri studietakt och individuell undervisning. Våra yrkeshögskoleutbildningar följer den utbildningsstart och studietakt som anges i utbildningsplanen. Utbildningsplanen är framtagen av representanter från branschen och godkänd av yrkeshögskolemyndigheten. Våra utbildningar leder till diplom, yrkesbevis och yrkeshögskoleexamen.
Vi är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt SAUF, Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag, och certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.
Läs mer om oss och våra utbildningar här: www.trga.se
Välkommen med din ansökan till anette.akerstrom@trga.se
Facebook »
Vimeo »

SparaSpara
SparaSparaSparaSpara