Svenska trädgårdsdesigners bjuder återigen in till Designdagar!

Datum: 10-11 november 2022
Plats: Ulriksdals slottsträdgård

Under två dagar, 10-11 november 2022, anordnar Svenska Trädgårdsdesigners återigen designdagar för yrkesverksamma och studerande inom trädgårdsdesign och landskap. Efter flera års uppehåll på grund av pandemin är det äntligen dags att träffas igen och få ta del av kunskap, inspiration och nätverkande.

”Vi lovar att du inte kommer att bli besviken. Vi jobbar med programmet just nu under temat Inspirerande hållbarhet men vi kan redan nu avslöja att vi bjudit in en världsledande trädgårdsdesigner med guldskimmer och så blir det förstås massor av inspiration och matnyttiga föreläsningar på temat.” Säger Pia Hedenblad, ordförande i Svenska trädgårdsdesigners.

Precis som tidigare år blir platsen för evenemanget härliga Ulriksdals slottsträdgård där det kommer att erbjudas vegetarisk buffé till lunch.

Save the date 10-11 november redan nu! Komplett program och ansökningslänk kommer att läggas upp på svenskatradgardsdesigners.se inom kort.

Vill du vara säker på att inte missa inbjudan så skicka ett mail till info@svenskatradgardsdesigners.se så läggs du med i utskickslistan!

Om Svenska trädgårdsdesigners

Svenska trädgårdsdesigners är en förening för dig som arbetar som eller utbildar dig till trädgårdsarkitekt. Syftet med föreningen är, förutom att hjälpa slutkunder att hitta en seriös och kunnig trädgårdsdesigner, att vara ett kontaktnät för oss som jobbar i branschen och en möjlighet för erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Föreningen har två olika medlemskap: ordinarie medlem och kandidatmedlem.

Du som har utbildar dig till trädgårdsarkitekt och som ännu inte hunnit få tillräcklig arbetserfarenhet enligt föreningens krav för ordinarie medlemskap, blir kandidatmedlem. Medlemskapet ger dig möjlighet att delta i ett urval av föreningens aktiviteter, interna Facebookgrupp, utbildningar och resor samt ger dig ett bredare kontaktnät med kollegor ute i landet. Kandidatmedlemskapet är tidsbegränsat och syftar till att kandidaterna skall ansöka om ordinarie medlemskap när kraven på erfarenhet är uppfyllda.

För info om medlemsförmåner gällande kandidatmedlemskap och krav gällande kandidatmedlemskap, kika här »

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på: info@svenskatradgardsdesigners.se

Hemsida: svenskatradgardsdesigners.se
Instagram: @svenska_tradgardsdesigners