Webbinar: Ljuset i trädgården & Trädgårdsdesign – En vit trädgård (öppet)

Föreläsare: Anna Maria Fuxén

Registreringslänk: https://attendee.gotowebinar.com/register/6019239395236713473

Ljus kan både förena och skapa barriärer. Vi tittar på de grundläggande sju begreppen när vi designar med ljus: ljusfärg, ljusnivå, ljusfördelning, skuggor, bländning, reflektion och materialfärg. Tillsammans går vi igenom hur dessa faktorer påverkar när vi ljussätter vårt gröna rum som stor del av året snarare är brun eller vill. Med hjälp av ljuset kan vi göra trädgården vacker och en plats där vi trivs att vistas i året runt.

Trädgården ger oss fantastiska möjligheter att leka med färg och form. I boken Trädgårdsdesign har vi valt att arbeta mycket med vita blommor för att det ska vara lätt att kunna jämföra växternas struktur, textur och former. Tillsammans tittar vi på hur vi kan skapa en vit trädgård som har en elegant, naturlig krispighet och fräschör.

Anna Maria Fuxén är författare till böckerna
TRÄDGÅRDSDESIGN – design, stil & inspiration »
LEONIES ROSA TRÄDGÅRD – inspiration, känsla & glädje »
LJUSDESIGN – inredning & arkitektur ljussättning & belysning »

Anna Maria arbetar med design och inredning  för en bättre hälsa samt föreläser om trädgårdsdesign och ljusdesign. Hon har även en utbildning som trädgårdsanläggare och kan bygga granitmurar, fälla träd och pyssla om trädgårdens alla växter.

bild hemsida