Öppet webbinar: Från första kundmöte till färdig trädgård

Följ med en trädgårdsdesigner, från det första kundmötet, vidare genom designprocessen och tills trädgården står klar! I detta öppna webbinar får du träffa Eva Uppsäll som tar dig med på ett projekt med utmanande höjdskillnader.

Du anmäler dig här »

Varje tomt och varje trädgårdsägare är unik och ibland får man utmaningen med en riktigt krävande tomt och en mycket intresserad ägare. Platsen det handlar om i detta webbinar var en igenväxt sommarstugetomt med ett gult utedass, som omvandlades till ett åretruntparadis med panoramautsikt över sjön. Hur gör man när man knappt ser hur tomten ser ut, det är sluttningar med fyra meters höjdskillnad och det inte ens finns ett hus på plats? I det här webbinaret få du följa med från första besöket 2017 till hur det ser ut idag.

Under föreläsningen går Eva igenom kundens önskemål, tomtens utmaningar, första skisserna och formgivningen i den slutgiltiga illustrationsplanen. Eva berättar också om hur man kan bygga en lång relation med en kund.

Eva Uppsäll är biolog och trädgårdsdesigner och medlem i Svenska Trädgårdsdesigners förening. Hon undervisar på Trädgårdsakademins kurs Trädgårdsdesign Flora och jobbar främst med designuppdrag mot privata kunder men även företag och kyrkogårdar.