Chatt: Så blir det mysigt i stora trädgårdar

Äntligen har det blivit dags att starta igång hösten chattar och jag ser mycket fram emot att ses varje tisdagkväll kl 20-21, då vi diskuterar spännande ämnen runt dessa teman; trädgårdsdesign, ritteknik, växtkännedom, entreprenör samt aktuellt/deltagarna väljer, enligt ett rullande schema. OBS att vår första chatt kommer att hållas på onsdag den 13 september. Efter denna inledande onsdagschatt kommer alla nästkommande chattar hållas på tisdagar, som vanligt.

Vi startar höstens chattar med att ta oss an riktigt stora trädgårdsytor. Vad gör en designer när den möts av en enorm trädgård, kanske helt utan ”golv”, ”väggar” och ”tak”? Medan en liten trädgård kan vara en rejäl utmaning för att få plats med allt och kunna skapa funktionella rörelsemönster, så kan en mycket stor trädgård bidra med sina egna utmaningar. Under chattens gång pratar vi bland annat om hur man skapar ett sammanhållet rum eller flera och vilka typer av växter, material, bredder och höjder som krävs för att en stor trädgård ska kännas mysig och välkomnande.

Varmt välkommen till Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 13 september kl 20-21.

Hälsar
Matilda Hallgren
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.