Webbinar: Mjuka värden bygger framgångsrika varumärken

Det kanske låter hårt, men det är inte den enskilda produkten eller tjänsten som du säljer som lockar och engagerar mottagaren mest, det är de mjuka värdena som du laddat ditt varumärke med. Det är alltså varumärket som driver er försäljning, inte det ni säljer. På den punkten är forskningen enig.

Till din hjälp har du bland annat kommunikationskoncept – alltså en övergripande idé som väcker känslor och kan tas ut i kommunikation i olika kanaler, såväl visuellt som språkligt.

Välkommen till detta webbinar som handlar om varumärkesbygge och hur du gör för att hitta till kärnan – det vill säga det du ska kommunicera för att skapa ”rätt” känslor hos mottagaren.

Vi går kort igenom den teoretiska bakgrunden till vad ett varumärke är för att sedan fokusera på en fördjupning i hur du får kommunikationen att kännas i magen på din målgrupp och förvandlas från logiska, men ofta torra, fakta till något som lockar och engagerar. Dessutom bjuder vi på konkreta exempel och verktyg som du direkt kan börja använda.

Deltagare från IPM är Patrik Lindström, Art Director och Maria Borg, Copywriter.