Öppet webbinar: Naturligtvis mer natur i trädgården

Den 22 maj är den Biologiska mångfaldens dag.
Det uppmärksammar vi genom ett öppet webbinar på temat biologisk mångfald i trädgården med biologerna Karin Runesson och Annica Forsberg.

Du anmäler dig här »

Naturligtvis!
Så hjälper du det vilda i din trädgård🐝🌿

Din trädgård är viktigare än du tror för den biologiska mångfalden. Under det här webbinariet berättar vi för dig hur du kan hjälpa vilda växter och djur att trivas på din tomt. Vi omvandlar det luddiga begreppet biologisk mångfald till handfasta tips på hur du med enkla medel kan göra en insats för växter, fåglar, fjärilar och igelkottar samtidigt som du skapar en blomstrande och estetiskt vacker trädgård.

Föreläsarna Karin Runesson och Annica Forsberg har tillsammans över 30 års erfarenhet av att på olika sätt väcka intresse och berätta om djur, växter, natur och miljö.

Karin Runesson är skribent och biolog samt driver konsultföretaget Volt Biologi. Hon skriver böcker om natur och friluftsliv och medverkar regelbundet för tidskriften Natur & Trädgård. Karin har ett stort intresse för både vilda och odlade växter.

Annica Forsberg är biolog och kommunikatör och brinner för vilda djur, stora som små. Hon driver företaget Forsberg natur & kommunikation. Som naturvägledare berättar hon gärna om natur och kultur och relationen mellan människa och djur, men trivs ändå bäst i sin rufsiga trädgård hemma i Falun.